KALENDER

In de kalender staan bijeenkomsten die de VHVO en haar leden organiseren. Klik op de betreffende bijeenkomst voor meer informatie.

5-daagse Vakantiebezinning : Zomer zon reis naar je ziel

Bezinningscentrum Rustpunt Gent

Zomer-zon-reis naar je ziel.
Vijf-vakantiebezinningsdagen bij Rustpunt in hartje Gent.(B) Met min. 8 en max. 14 mensen maken wij een reis naar de binnenkant van ons ware Zijn. Zoals een gewone vakantiereis vraagt ook deze reis een goede voorbereiding...In deze vijfdaagse gaan we via interactieve dialoog en diverse werkvormen in de ochtenden met elkaar in gesprek om elkaar te versterken en om als metgezellen op reis te gaan.

De middagen zijn ‘rustpunten’ in de trektocht en is er gelegenheid om vakantie te houden bij enkele begeleide uitstappen in het mooie Gent waarbij deelname vrij is. De mogelijkheid bestaat ook om naar keuze op eigen gelegenheid Gent te verkennen of in de stilte van de tuin en/of je individuele zeer verzorgde kamer te verblijven.

Kosten : 400,- euro per persoon ( incl. eten, overnachtingen en laken/handdoekenpakket)
Meer info: www.metgezelinzingeving.com

Dit unieke aanbod wordt gegeven op een rustige plek en onder strikt Covid-19 veilige omstandigheden indien de Belg. regering hiervoor de toestemming verleent.

€400,

Evenement melden? Klik hier.