RIBW Brabant

Contactgegevens

Contactpersoon: Lotte Jacobs
Telefoon:
E-mail: LJacobs2@ribwbrabant.nl
Adres: Boy Ecurystraat 36
Plaats van activiteiten: Oisterwijk
Aantal vrijwilligers: 8

Website:

Primaire activiteiten

RIBW Brabant biedt herstelondersteunende zorg aan mensen met een psychiatrische of psychische kwetsbaarheid. Onze medewerkers werken samen met de cliënt aan duurzaam herstel. Daarbij gaan we uit van eigen kracht en verantwoordelijkheid.. Of iemand nu hulp nodig heeft bij wonen, daginvulling, sociale relaties, financiën en gezondheid.

Doelstellingen

Onze professionele begeleiding is herstelondersteunend en doelgericht: niet meer dan noodzakelijk, niet minder dan verantwoord. Met een resultaatgerichte, professionele en integrale aanpak werken we aan optimale participatie in de samenleving. De basis van onze manier van werken wordt gevormd door de kernwaarden verbinding, inspiratie, professionaliteit en vertrouwen.

Werkterreinen

Wij werken in gemeenten in het midden van Noord-Brabant, zoals Tilburg, Waalwijk en Oisterwijk. Al meer dan 30 jaar bieden wij deskundige hulp bij complexe problematiek. Dit doen wij met ongeveer 600 medewerkers en 100 vrijwilligers. Voor continuïteit, efficiëntie en samenhang in de zorgverlening is er volop samenwerking met een groot aantal instellingen op het gebied van maatschappelijk welzijn en gezondheidszorg.