Thebe Park Stanislaus

Contactgegevens

Contactpersoon : Team Welzijn
Coördinator zorg en welzijn/vrijwilligers: Emilie Dieduksman
Kloosterdreef 3, 5066 AA Moergestel
Telefoon: 013 – 51 39 320
E-mail: emilie.dieduksman@thebe.nl

Plaats van Activiteiten: In en om huis

Aantal vrijwilligers: 110

Website: http://www.thebe.nl/parkstanislaus

Primaire Activiteiten

  • We bieden naast vaste activiteiten: gym/bewegen, hersengym, wandelclub, muziek optredens en muziek beleving, bingo, mannengroep, jeu de boule, sjoelen en handwerken. Daarnaast kunt u gedurende het jaar (vaak op inschrijving) mee met uitstapjes. We organiseren rondom de feestdagen feestelijke ontmoetingen. Elk jaar wandelen we de 4-daagse van Park Stanislaus.
  • Vanuit de wensen en behoeften bieden we daar, daar waar een zorgvraag in beeld is, individuele activiteiten aan. Samen met het netwerk van de bewoner zullen we kijken en zoeken naar mogelijkheden passend bij de bewoner.

Doelstellingen

Samen met bewoner en zijn/haar netwerk zorgen we voor een fijne daginvulling en structuur, waarbij eigen regie en wensen vertrekpunten zijn. Activiteiten zijn vaak onderdeel van een welzijnsplan. Het kan gericht zijn op stimuleren, verbinden, bewegen en/of oefening/training, instandhouding van mobiliteit. Samen met zorg en verschillende eerstelijns behandelaren (denk aan zorg, huisarts, fysio en psycholoog) zoeken we met de bewoner naar de prettigste daginvulling, die continue wordt geëvalueerd en aangepast aan de (veranderde) behoeften en wensen.

Werktereinen

  • Gezondheid en Fitness